Folded Pizza
Vår pizzabotten bakas i ett traditionellt italienskt hantverksbageri. Degen får jäsa sakta och bakas sedan i en het stenugn för att få den spröda och luftiga känslan i degen och den fina karaktären i smaken. Vi viker våra pizzabitar till en Folded Pizza för att den ska vara lätt och smidig att äta i farten.
Vesuvio
Vi penslar först ut en rustik tomatsås och lägger på krämig mozzarella och sedan den kokta skinkan. Så enkelt och så gott.
Veggie
En vegetarisk pizza med en vit sås av färskost smaksatt med vitlök, en riktigt fin pesto med 24 månaders Parmegiano Reggiano, basilika med den speciella smaken från Lingurien, pinjenötter och en extra virgin olivolja. Till sist toppar vi med mozzarella, grillad gul paprika, sojabönor och babyspenat.
Kebab
Vår variant av kebabpizza grundas med en het tomatsalsa och vår vita sås av färskost med smak av vitlök. Sedan läggs ett fint kebabkött av nöt, rödlök samt vitkål på och vi toppar med en krämig mozzarella.
Chicken
Vi brer först ut en färskost lätt smaksatt med vitlök sedan riven mozzarella, stekt skivat kycklinglår med smak av paprika och sist toppar vi med färsk ruccola.