Levaintoast
Ost & Skinka
Levainbrödet härstammar från Frankrike och särpräglas med en tydlighet av surdeg med stora blåsor. Den första jäsningen är ofta hela fyra timmar lång och brödet i bakas i mycket varm ugn som ger den vackra mörka tonen. Vi har riktigt smör på ena brödet och Dijonsenap på den andra. En skiva rökt skinka och Gouda ost ovanpå. I den heta ugnen smälter osten och ger perfekt harmoni med senapen och den rökta skinkan. Vikt 151 g.
kyckling Dijon
Levainbrödet härstammar från Frankrike och särpräglas med en tydlighet av surdeg med stora blåsor. Den första jäsningen är ofta hela fyra timmar lång och brödet i bakas i mycket varm ugn som ger den vackra mörka tonen. Vi har riktigt smör på ena brödet och Dijonsenap på den andra och sedan skivor av svenskt kycklingbröst och Gouda ost ovanpå. Vikt 163 gr.