Levaintoast

 
Ost och skinka levaintoast

Ost & Skinka

Levainbrödet härstammar från Frankrike och särpräglas med en tydlighet av surdeg med stora blåsor. Den första jäsningen är ofta hela fyra timmar lång och brödet i bakas i mycket varm ugn som ger den vackra mörka tonen. Vi har riktigt smör på ena brödet och Dijonsenap på den andra. En skiva rökt skinka och Gouda ost ovanpå. I den heta ugnen smälter osten och ger perfekt harmoni med senapen och den rökta skinkan. Vikt 151 g.

 
Ost och skinka levaintoast

kyckling Dijon

Levainbrödet härstammar från Frankrike och särpräglas med en tydlighet av surdeg med stora blåsor. Den första jäsningen är ofta hela fyra timmar lång och brödet i bakas i mycket varm ugn som ger den vackra mörka tonen. Vi har riktigt smör på ena brödet och Dijonsenap på den andra och sedan skivor av svenskt kycklingbröst och Gouda ost ovanpå. Vikt 163 gr.