Stenugnsbakade Minipizzor
Vårt nya pizzakoncept vänder sig till kunderna som önskar en liten måltid eller ett snabbt snack i farten. Pizzan, som man enkelt äter med en hand, har en tunn och spröd botten. De tre olika fyllningarna har tydliga, klassiska eller moderna smaker från medelhavsområdet. De tunna bottnarna bakas i väldigt hög temperatur i en italiensk stenugn som gör dem härligt spröda och förstärker smakerna. Den handgjorda känslan förstärks av att pizzabottnarna handsträcks för att skapa ett oregelbundet och rustikt utseende. Vikt 130 g.
Vi gör även pizzorna i vanlig storlek med samma smaker,
då väger de mellan 380 till 400 g.
Bacon & LÖK
Vit botten med ostkrämsås, stekt bacon, krispigt stekt lök, spenat och krämig mozzarella.
oST & SKINKA
En tomatsås smaksatt med oregano och svartpeppar, krämig mozzarella och kokt helmuskelskinka. Vi penslar botten före gräddning med en örtolja för att förstärka den klassiska pizzasmaken.
Veggie CHÈVRE
Vit botten med ostkrämssås, getost, söta halvtorkade tomater och aubergine. Allt smaksatt med honung och rosmarin.