Surdegspanini

 
Ost och skinka surdegsbröd

OST & SKINKA

Brödet är ett surdegsbröd med lite malt i som ger brödet en mörkare ton. Brödet är toppat med en kross på korn. Först brer vi på riktigt smör och sen lägger vi på två skivor rökt skinka och två skivor ost. Gouda är en ost från Nederländerna som ger bra karaktär och smälter fint vid värmning. För att ge härlig smak och ett extra uttryck i disken toppar vi med tre klyftor semitorkad tomat. Tomaten är söt och fri från olja och sälta. Vikt 206 g.

 
Mozzarella ost toma surdegsbröd

MOZZARELLA, TOMAT & pesto

Brödet är ett ljust surdegsbröd med lång jästid som ger ett smidigt bröd fullt av vackra blåsor. På brödet brer vi en fantastisk pesto som innehåller basilika, 24 månader lagrad Parmegiano Reggiano, vitlök, pinjenötter och en härlig olivolja. Sedan lägger vi på tre skivor av mozzarella och tre klyftor av den semitorkade tomaten. Den söta tomaten är en perfekt kombination med pesto och mozzarella. Vikt 168 g.

 
Spizy chorizo surdegsbröd

SPICY CHORIZO

Brödet är ett ljust surdegsbröd med lång jäs tid som ger ett smidigt bröd fullt av vackra blåsor. Vi brer på riktigt smör på brödet och lägger en chorizo ovanpå. Chorizo är vanlig i Spanien och Portugal och har en ganska stark smak och en tydlig röd ton av paprika. Här är den kryddad lite extra med tabasco för att ge en härlig hetta i smaken. Till sist garnerar vi med en smakfull feferoni. Vikt 188 g.

 
Chicken BBQ surdegsbröd

Chicken BBQ

Brödet är ett ljust surdegsbröd med lång jästid som ger ett smidigt bröd fullt av vackra blåsor. Brödet monteras med skivat svenskt kycklingbröst. På kycklingen spritsar vi sedan BBQ såsen. BBQ såsen har en lätt rökt ton med tydlig sälta och styrka. Vi toppar sedan med en bönblandning av vita och mörka bönor och sist en mix på tre sorters riven ost med tydlig karaktär. Vikt 205 g.

 
Chicken Pesto surdegsbröd

Kyckling & pesto

Brödet är ett ljust surdegsbröd med lång jästid som ger ett smidigt bröd fullt av vackra blåsor. På brödet brer vi en fantastisk pesto som innehåller basilika, 24 månader lagrad Parmegiano Reggiano, vitlök, pinjenötter och en härlig olivolja. Sedan mozzarella och skivor av svenskt kycklingbröst och sist klyftor av en söt semitorkad tomat. Den söta tomaten är en perfekt kombination med pesto och mozzarella. Vikt 186 gr